kondi93 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Koledzy ja mam takie zapytanie. Czy jest gdzieś na rynku model do sklejania nowego VW Polo?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 nowego niestety nie ma, też nie dawno szukałem, gdyby było na pewno pojawiło by się w katalogu internetowym :/ Ja dlatego kupuje Golfa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Kurcze to niefajnie, chciałem zrobić komuś niespodziankę i skleić mu model auta jakim jeździ ;/;/ Szkooda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 ja tak samo, szukam przez kilka lat FIATA UNO 1.6, w skali 1:24, chciałbym bardzo pomalować go i zrobić identyczny z samochodem ojca i dać mu na urodziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 No niestety koledzy ja chciałbym skleić Fiata 126p czerwonego Eleganta bo to było pierwsze auto mojego ojca (poza tym sam jestem wielkim fanem tego auta) ale to marzenia ściętej głowy :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Nie ukrywam że też jestem fanem Malucha i również bardzo chętnie skleiłbym sobie taki model... I powiem że mnie bardziej interesują modele samochodów bardziej zwyczajnych a nie jakieś super samochody typu Ferrari... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Krzychu126 Tak samo jak mnie :-) No niestety są maluchy ale gotowce firmy Welly i musimy się tym zadowolić chyba że kilka osób z forum się zgłosi i wyślemy korespondencję np. do Revella aby rozpatrzyli pomysł wyprodukowania tego modelu :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Ja też bym sie tam dopisał Może stworzy ktoś oddzielny na to temat i zabierzemy się do tego poważnie :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Faktycznie to może nie taki głupi pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 No to nie jest taki głupie, znajdźcie adres do Revella czy Italeri i napiszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Rozumiem że z FUJIMI nie mamy szans xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
5476 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Strona Revell: http://www.revell.com/ Adres itp: http://www3.revell.com/Need-Parts.parts.0.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Można jeszcze z Italeri próbować bo to włoska firma a Fiat 126p był od 73 do 77 roku składany z włoskich części i to włosi go całego zaprojektowali i dali nam na niego licencje. Po 77 my wysyłaliśmy do włoch części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 18 Października 2008 Autor Share Napisano 18 Października 2008 Skoro już założyłem ten temat to zapytam o jeszcze jeden model. Czy jakas firma robi Mercedesa Tourismo (autobus). ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nie z autobusów to tylko Revell robi Neoplana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi