skala72 Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Znalazłem na stronie WCM zapowiedź Pz. III E ( http://www.wcm.com.pl/index.php?action=show&id=10264 ) czy to naprawdę jest zapowiedź czy tę brak aktualizacji strony i coś starego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 18 Października 2008 Share Napisano 18 Października 2008 Ta "zapowiedź" jest juz od co najmniej 5 lat! Jeszcze jak tam pracowałem to już istniał ten model w zapowiedziach jako "coming soon" ;-P Jak dobrze pójdzie, to może na euro 2012 się wyrobią :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 To w takim razie jest ten model w sprzedaży, tak samo jak inne Pz. III i IV ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 nie, nie jest...Jedynie udało im się wypuścić Pz IV, którego nota bene ciężko kupić.Z innych czołgów w tej skali poza T-26 i pochodnymi był Grant/Lee oraz Stuart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Claoodiush Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 Z tego co słyszałem, modele te (pz III i IV) nie są już produkowane. Ich wypraski były zamawiane w Chinach, ale wynikły jakieś problemy i współpraca została "zawieszona". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Października 2008 Autor Share Napisano 20 Października 2008 No to co te WCM sobie robi, już ich nie lubię, w każdym cywilizowanym kraju, taki sklep zostałby zbojkotowany (np. Niemcy) za takie ściemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cruenzo Napisano 20 Października 2008 Share Napisano 20 Października 2008 piewotnie ramki do PZ IV były tłuczone w Łodzi, ale Mirage miał problemy jakościowe z podwykonawcą tychże. co do produkcji w Chinach to wiem tylko że takie plany były, ale znając włodarzy tej firmy i chińczycy okazali się za drodzy dla nich...co prawda są to moje domysły, ale cos na ten temat wiem ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi