skala72 Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 Znalazłem na stronie WCM zapowiedź Pz. III E ( http://www.wcm.com.pl/index.php?action=show&id=10264 ) czy to naprawdę jest zapowiedź czy tę brak aktualizacji strony i coś starego ? Cytuj
cruenzo Napisano 18 Października 2008 Napisano 18 Października 2008 Ta "zapowiedź" jest juz od co najmniej 5 lat! Jeszcze jak tam pracowałem to już istniał ten model w zapowiedziach jako "coming soon" ;-P Jak dobrze pójdzie, to może na euro 2012 się wyrobią :-D Cytuj
skala72 Napisano 19 Października 2008 Autor Napisano 19 Października 2008 To w takim razie jest ten model w sprzedaży, tak samo jak inne Pz. III i IV ?? Cytuj
cruenzo Napisano 19 Października 2008 Napisano 19 Października 2008 nie, nie jest...Jedynie udało im się wypuścić Pz IV, którego nota bene ciężko kupić.Z innych czołgów w tej skali poza T-26 i pochodnymi był Grant/Lee oraz Stuart Cytuj
Claoodiush Napisano 20 Października 2008 Napisano 20 Października 2008 Z tego co słyszałem, modele te (pz III i IV) nie są już produkowane. Ich wypraski były zamawiane w Chinach, ale wynikły jakieś problemy i współpraca została "zawieszona". Cytuj
skala72 Napisano 20 Października 2008 Autor Napisano 20 Października 2008 No to co te WCM sobie robi, już ich nie lubię, w każdym cywilizowanym kraju, taki sklep zostałby zbojkotowany (np. Niemcy) za takie ściemy. Cytuj
cruenzo Napisano 20 Października 2008 Napisano 20 Października 2008 piewotnie ramki do PZ IV były tłuczone w Łodzi, ale Mirage miał problemy jakościowe z podwykonawcą tychże. co do produkcji w Chinach to wiem tylko że takie plany były, ale znając włodarzy tej firmy i chińczycy okazali się za drodzy dla nich...co prawda są to moje domysły, ale cos na ten temat wiem ;-P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi