u-boot Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Czołem! Niestety z bólem serca oznajmiam że intryguje mnie to cudo: Tak to He-162A2. Intryguje mnie jeden szczegół jaki znak nosił na usterzeniu (oprócz gwiazdy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Nexus coś Twoje linki nie wchodzą.. trzeba dochodzić po adresie do kłębka ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 A ja widzę i u mnie chodzi... hmmm... nawet teraz widzę ten rysunek... ktoś jeszcze ma ten problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 jak skopiowałem adres to znalazłem na wings palette i się pojawił wtedy - odświeżyłem stronę i zniknął... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Czyli podobnie jak w temacie o rdzy... tam też zdjęcie Apache zachowuje się w identyczny sposób... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Ja widzę taki coś jak ten co mam w awatarze. znaczy ten kwadrat co spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 jak skopiujesz adres obrazka i poszperasz na WINGS PALETTE to znajdziesz 3 zdjęcia :P P.S.: Czyli podobnie jak w temacie o rdzy... tam też zdjęcie Apache zachowuje się w identyczny sposób... może to już taki urok tej stronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 Tylko, że link do Apache'a jest na inną stronę... coś jest nie tak z przekierowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 No to mam problem bo nie wiem co mam robić. Obrazek nie wchodzi. Pokierujcie mnie na to godło czy coś tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Października 2008 Share Napisano 19 Października 2008 http://wp.scn.ru/ -> wchodzisz na górze w WORLD WAR II FIGHTERS -> potem z listy która Ci się rozwinie znajdź Heinkel He 162 Salamander i kliknij -> pod tą reklamą Sponsored Links masz taką króciutka listę i kliknij wtedy USSR/Russia -> potem po prawej pojawi się taka mała tabelka, kliknij w Page 1 po prawej -> masz 3 obrazki, powiększasz klikając Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
u-boot Napisano 19 Października 2008 Autor Share Napisano 19 Października 2008 Dzienkuje za pokierowanie. A i prosiłbym o zamknięcie tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi