Domek_Falx Napisano 30 Września Share Napisano 30 Września Witam. Po kilkudniowym prowadzenia wątku na warsztacie, udało mi się w końcu dopiąć wszystkiego i końcowym efektem jest taka mała dioramka "spotkania" w dotkniętym wojną Berlinie. Cała ta przygoda zajęła mi coś koło 40h plus/minus 10h, ale wydaje mi się, że było warto, kolejny szczebelek przeskoczony w szlifowaniu swoich umiejętności! Na zakończenie zapraszam też na krótki (15 minutowy) film, w którym ukazałem tworzenie takiej mini dioramy. Dziękuje za poświęcony czas i mam nadzieje, że za jakiś czas dodam coś więcej od siebie! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudyhunter Napisano 4 Października Share Napisano 4 Października Skalą nie jest prosta, ale i tak fajnie, że udało Ci się ukończyć diorame. Dużo jeszcze przed Tobą pracy, ale z każdą kolejną będzie lepiej. Zdecydowanie musisz zacząć korzystać z washa. Detal jest niewielki, ale i tak to podkreśli ogólny wygląd całości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domek_Falx Napisano 4 Października Autor Share Napisano 4 Października 57 minut temu, chudyhunter napisał: Skalą nie jest prosta, ale i tak fajnie, że udało Ci się ukończyć diorame. Dużo jeszcze przed Tobą pracy, ale z każdą kolejną będzie lepiej. Zdecydowanie musisz zacząć korzystać z washa. Detal jest niewielki, ale i tak to podkreśli ogólny wygląd całości To prawda, jest bardzo wymagająca i paradoksalnie szczegóły muszą być na wysokim poziomie (otoczenie zwłaszcza). Od kilku modeli/dioram zauważyłem kolosalny wręcz skok umiejętności i jak najbardziej wierze, że będzie jeszcze lepiej Wash-a użyłem na pojazdach, na budynkach trochę się obawiałem dlatego, że dach jest z druku 3D na drukarce filamentowej i bałem się trochę, że niedoskonałości będą bardzo widoczne (patrz okna w dachu, kominy). Dzięki za dobre słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi