Adamo722 Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Co tu mówić, lepiej malunki zrobić Stan defiladowy, gąski z Abramsa Menga 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Rozjaśnij środki płaszczyzn czołgu podstawowymi kolorami z dodatkiem koloru białego, model zyska na trójwymiarowości i nie będzie taki płaski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października No cóż każdy widzi inaczej. Moje fotki z targów Kielce. Zamiast brązowego piaskowy ale schemat podobny. Weź pod uwagę że to nowe czołgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domek_Falx Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października Czysty, rasowy model, podoba mi się! Jak zrobiłeś te eleganckie równe zaokrąglenia w kamuflażu? Użyłeś elastycznej taśmy maskującej, czy czegoś innego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 2 Października Autor Share Napisano 2 Października Wycinałem z taśmy papierowej malarskiej 5cm na oko i maskowałem namalowany kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domek_Falx Napisano 2 Października Share Napisano 2 Października 13 minut temu, Adamo722 napisał: Wycinałem z taśmy papierowej malarskiej 5cm na oko i maskowałem namalowany kolor. Czyli nawet prościej niż myślałem, dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi