Adamo722 Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 Co tu mówić, lepiej malunki zrobić Stan defiladowy, gąski z Abramsa Menga 4 Cytuj
robertmodelarz Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 Rozjaśnij środki płaszczyzn czołgu podstawowymi kolorami z dodatkiem koloru białego, model zyska na trójwymiarowości i nie będzie taki płaski. 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 No cóż każdy widzi inaczej. Moje fotki z targów Kielce. Zamiast brązowego piaskowy ale schemat podobny. Weź pod uwagę że to nowe czołgi Cytuj
Domek_Falx Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 Czysty, rasowy model, podoba mi się! Jak zrobiłeś te eleganckie równe zaokrąglenia w kamuflażu? Użyłeś elastycznej taśmy maskującej, czy czegoś innego? 1 Cytuj
Adamo722 Napisano 2 Października 2024 Autor Napisano 2 Października 2024 Wycinałem z taśmy papierowej malarskiej 5cm na oko i maskowałem namalowany kolor. Cytuj
Domek_Falx Napisano 2 Października 2024 Napisano 2 Października 2024 13 minut temu, Adamo722 napisał: Wycinałem z taśmy papierowej malarskiej 5cm na oko i maskowałem namalowany kolor. Czyli nawet prościej niż myślałem, dzięki za odpowiedź. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi