grzemoch Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 3 Grudnia 2008 Share Napisano 3 Grudnia 2008 No no Marcinie teraz tylko nie zaniedbaj cywili A modele bardzo ciekawe będę często zaglądał tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamp Napisano 9 Grudnia 2008 Share Napisano 9 Grudnia 2008 świetna sprawa-kolor fajnie połozony -sam 11 lat temu wykonywałem Rei z żywicy-a jeśli mnie pamięc nie myli to NGE w chodził wtedy do kin w Tokio, kurcze nie wiedziałem że to jeszcze kogoś kręci-sorry za te wspominki (ale to tak nie dawno wracałem obladowany modelami i mangą-eh młodość) A japońcy mieli i mają hoplana tym punkcie -wysokonakładowe modele ale i domowej roboty żywice po prostu setki modeli -pewnie widziałes Hobby Japan (bodajże miesięcznik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi