JPG Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Po minimalizmie czyste szaleństwo: SSBN Andrew Jackson made by Revell. O ile mi wiadomo jest to przepak starego modelu, nie znalazłem jednak daty na wypraskach. Zdaje się, że już nie produkowany, bo ostatni raz widziałem go kilka lat temu. Co widzimy po otwarciu pudła? Jest duży i ma wnętrze Jakość detali nie poraża, brak na przykład jakichkolwiek detali na zewnątrz kadłuba, a i wewnątrz jest ich nie wiele. Ale za to natychmiast spodobały mi torpedy Spodziewam się że będzie trzeba dołożyć dużo dodatkowych detali: obowiązkowo przyda się drut miedziany, rozciągane z ramki nitki plastikowe no i pewnie płytki polistyrenowe. Zatem jak powiedział pan podczas losowania Lotto: "Cała naprzód ku nowej przygodzie!" RELACJA WKRÓTCE. Oto fotki (większość z groszem dla pokazania wielkości): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 kurcze... coś mi to przypomina viewtopic.php?t=10085 trzeba było mi powiedzieć że chcesz robić dla mnie konkurencje :P ale w8, ten przekrój to trzeba samemu kroić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Grosik był dołączony do zestawu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JPG Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 kurcze... coś mi to przypomina viewtopic.php?t=10085 Co za perfidna kryptoreklama Prawie jak mini projekt grupowy "stare przekroje Revella". Może będą jeszcze jacyś chętni? trzeba było mi powiedzieć że chcesz robić dla mnie konkurencje :P Dlaczego konkurencję? Załóżmy grupę wsparcia. ale w8, ten przekrój to trzeba samemu kroić??? Nie, wkleja się wszystko w 1 połowę i tak zostaje. Drugą można to wszystko zasłonić jak się chce mieć cały okręt. Ale nie wykluczam że trochę go potnę. Grosik był dołączony do zestawu ? Nie, powinienem położyć 1zł, wtedy mógłbym powiedzieć że to reszt która mi została kiedy go kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 trzeba było mi powiedzieć że chcesz robić dla mnie konkurencje :P Dlaczego konkurencję? Załóżmy grupę wsparcia. dobra mam pare pomysłów ale się nie znam więc z Twoich też skorzystam za pozwoleniem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 spory ten "podwodniak" 63,5 cm - bedzie się pieknie prezentował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi