Grzes1982 Napisano Niedziela o 10:54 Autor Share Napisano Niedziela o 10:54 Cześć, wczoraj udało się model skończyć Jak to zwykle bywa nie uniknąłem wielu błędów. Ale mam nadzieje że każdy następny będzie lepszy. Ale i tak jestem zadowolony jak na powrót po kilku latach. Co następne.. zastanawiam się Co do samego modelu, nie grzeszy spasowaniem, połówki kadłuba, trzeba siłowo składać, kokpit też nie chciał wejść na swoje miejsce. Skrzydła spasowały się całkiem fajnie jeżeli podetnie się minimalnie wypustki stanowiące sufit wnęki podwozia. Samo podwozie, ma bardzo mizernie zaprojektowane osadzenie. Instrukcja zawiera błędy. Wskazuje elementy których w danym malowaniu nie ma na samolocie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano Niedziela o 11:00 Share Napisano Niedziela o 11:00 (edytowane) Witaj Ciekawy temat. Części przeźroczyste wyglądają na mocno zakurzone/zabrudzone? Edytowane Niedziela o 11:02 przez DobreMzimu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes1982 Napisano Niedziela o 11:25 Autor Share Napisano Niedziela o 11:25 Kurz :), kolor przez przyciemnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtu204 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Ładnie wyszedł Aż zachęca do rozgrzebania swojego Są jakieś momenty, na które trzeba szczególnie uważać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi