macio4ever Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Zrobiony Baza Mustang Fastback Revell (07065) plus transkit MGSF Wildboy Kolor - Mr Hobby XC-08 Moonstone Pearl 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin70 Napisano 25 Października Share Napisano 25 Października Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 26 Października Autor Share Napisano 26 Października Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BCI Batou Napisano 26 Października Share Napisano 26 Października Sam transkit nie za bardzo przypadł mi do gustu, natomiast ze wszystkich wykonań, które do tej pory widziałem, to podoba mi się najbardziej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi