Jump to content

Recommended Posts

Posted

Poniższy walkaround jest jednocześnie dokumentacją zestawu zvezdy Mi-8T w 72 który dłubię. Poszukuje kalek by go ukończyć.

Zdjęcia zrobione na pokazach w Radomiu w 2005 r. Z tego co mi wiadomo później działał w Iraku, ale czy wrócił...

th_Mi-8T09.jpg th_Mi-8T08.jpg th_Mi-8T07.jpg th_Mi-8T06.jpg

th_Mi-8T05.jpg th_Mi-8T04.jpg th_Mi-8T03.jpg th_Mi-8T02.jpg

th_Mi-8T01.jpg th_Mi-8T32.jpg th_Mi-8T31.jpg th_Mi-8T30.jpg

th_Mi-8T29.jpg th_Mi-8T28.jpg th_Mi-8T27.jpg th_Mi-8T26.jpg

th_Mi-8T24.jpg th_Mi-8T23.jpg th_Mi-8T22.jpg th_Mi-8T21.jpg

th_Mi-8T19.jpg th_Mi-8T18.jpg th_Mi-8T17.jpg th_Mi-8T16.jpg

th_Mi-8T15.jpg th_Mi-8T13.jpg th_Mi-8T12.jpg th_Mi-8T11.jpg

th_Mi-8T10.jpg

• 1 month later...
Posted

Ta ósemeczka spoko wraca przed wysłaniem na Irak była u nas w wuzlu teraz ma wymieniona nowa antene radiostacji na belce i dodany antywibrator, co do modelu zvezdy trza będzie usunąć bloki ASO z belki i dodać wciągarke:!: kalki ciężka sprawa z tą czcionką będzie powodzenia w dłubaniu

Posted

Czcionkę 645 znalazłem w starych kalkach łosia czy też P-7 dokładnie taka wysokość, kolor i kształt. teraz dobiorę szachownice. Gorzej z napisami eksploatacyjnymi itd.

Posted

Napisy eksploatacyjne dobrałbym tak jak w przypadku oliwy Mi-17 "601" z Kagero pasują na bank powiem szczerze też mi chodzi 645 po głowie troche z nią powalczyć narazie umęczyłem 6106 robie troszke przerwy Pozdrawiam

Posted

Co do tego powalonego koloru to powiem szczerze nie wiem kapitulacja coraz bardziej schodze na droge 656 salamandry zobaczymy czas pokaże Pozdrawiam

• 1 year later...
Posted

Wygląda na to, że nie :( Można napisać do autora i zapytać o dostępność. Jeśli nie będzie zdjęć, temat do śmietnika.

• 4 months later...
Posted

witam! potrzebuje zdjęć śmigłowca MI-8T polskiej policji. Najbardziej interesuje mnie wnętrze śmigłowca ale zdjęciami z zewnątrz nie pogardzę. Z góry dziękuje:)

Posted

Zaglądam tutaj rzadziej niż bym chciał :| W między czasie fotosik zrobił zonka. Zaktualizuje galerie z pomocą photobucket'a.

...

Zrobiłem edycję pierwszego posta i przerzuciłem tam fotki - Nexus