rizzi GT Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Poniższy walkaround jest jednocześnie dokumentacją zestawu zvezdy Mi-8T w 72 który dłubię. Poszukuje kalek by go ukończyć. Zdjęcia zrobione na pokazach w Radomiu w 2005 r. Z tego co mi wiadomo później działał w Iraku, ale czy wrócił... Quote
chazek Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Ta ósemeczka spoko wraca przed wysłaniem na Irak była u nas w wuzlu teraz ma wymieniona nowa antene radiostacji na belce i dodany antywibrator, co do modelu zvezdy trza będzie usunąć bloki ASO z belki i dodać wciągarke:!: kalki ciężka sprawa z tą czcionką będzie powodzenia w dłubaniu Quote
rizzi GT Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Czcionkę 645 znalazłem w starych kalkach łosia czy też P-7 dokładnie taka wysokość, kolor i kształt. teraz dobiorę szachownice. Gorzej z napisami eksploatacyjnymi itd. Quote
chazek Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Napisy eksploatacyjne dobrałbym tak jak w przypadku oliwy Mi-17 "601" z Kagero pasują na bank powiem szczerze też mi chodzi 645 po głowie troche z nią powalczyć narazie umęczyłem 6106 robie troszke przerwy Pozdrawiam Quote
rizzi GT Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Widzę chazek , jesteś w temacie Może pomożesz mi jeszcze w kolorach ? najbardziej mi doskwiera środkowy szaro-niebieski :| Quote
chazek Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Co do tego powalonego koloru to powiem szczerze nie wiem kapitulacja coraz bardziej schodze na droge 656 salamandry zobaczymy czas pokaże Pozdrawiam Quote
marcin1323 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 jest pcja odświeżenia tych zdjeć bo są niedostępne :( Quote
Nexus Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Wygląda na to, że nie :( Można napisać do autora i zapytać o dostępność. Jeśli nie będzie zdjęć, temat do śmietnika. Quote
J@kub/100% Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 witam! potrzebuje zdjęć śmigłowca MI-8T polskiej policji. Najbardziej interesuje mnie wnętrze śmigłowca ale zdjęciami z zewnątrz nie pogardzę. Z góry dziękuje:) Quote
rizzi GT Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Zaglądam tutaj rzadziej niż bym chciał :| W między czasie fotosik zrobił zonka. Zaktualizuje galerie z pomocą photobucket'a. ... Zrobiłem edycję pierwszego posta i przerzuciłem tam fotki - Nexus Quote
Recommended Posts