rizzi GT Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Poniższy walkaround jest jednocześnie dokumentacją zestawu zvezdy Mi-8T w 72 który dłubię. Poszukuje kalek by go ukończyć. Zdjęcia zrobione na pokazach w Radomiu w 2005 r. Z tego co mi wiadomo później działał w Iraku, ale czy wrócił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 30 Listopada 2008 Share Napisano 30 Listopada 2008 Ta ósemeczka spoko wraca przed wysłaniem na Irak była u nas w wuzlu teraz ma wymieniona nowa antene radiostacji na belce i dodany antywibrator, co do modelu zvezdy trza będzie usunąć bloki ASO z belki i dodać wciągarke:!: kalki ciężka sprawa z tą czcionką będzie powodzenia w dłubaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 30 Listopada 2008 Autor Share Napisano 30 Listopada 2008 Czcionkę 645 znalazłem w starych kalkach łosia czy też P-7 dokładnie taka wysokość, kolor i kształt. teraz dobiorę szachownice. Gorzej z napisami eksploatacyjnymi itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 1 Grudnia 2008 Share Napisano 1 Grudnia 2008 Napisy eksploatacyjne dobrałbym tak jak w przypadku oliwy Mi-17 "601" z Kagero pasują na bank powiem szczerze też mi chodzi 645 po głowie troche z nią powalczyć narazie umęczyłem 6106 robie troszke przerwy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 2 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2008 Widzę chazek , jesteś w temacie Może pomożesz mi jeszcze w kolorach ? najbardziej mi doskwiera środkowy szaro-niebieski :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 2 Grudnia 2008 Share Napisano 2 Grudnia 2008 Co do tego powalonego koloru to powiem szczerze nie wiem kapitulacja coraz bardziej schodze na droge 656 salamandry zobaczymy czas pokaże Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin1323 Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 jest pcja odświeżenia tych zdjeć bo są niedostępne :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Wygląda na to, że nie :( Można napisać do autora i zapytać o dostępność. Jeśli nie będzie zdjęć, temat do śmietnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 witam! potrzebuje zdjęć śmigłowca MI-8T polskiej policji. Najbardziej interesuje mnie wnętrze śmigłowca ale zdjęciami z zewnątrz nie pogardzę. Z góry dziękuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rizzi GT Napisano 21 Lipca 2010 Autor Share Napisano 21 Lipca 2010 Zaglądam tutaj rzadziej niż bym chciał :| W między czasie fotosik zrobił zonka. Zaktualizuje galerie z pomocą photobucket'a. ... Zrobiłem edycję pierwszego posta i przerzuciłem tam fotki - Nexus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi