Vsk9 Napisano 29 Października Share Napisano 29 Października (edytowane) Cześć, szukam zestawu Italeri 6396 tj. LVT(A) 4 w skali 1:35 . Jeśli ktoś posiada i chce się pozbyć to chętnie przygarnę. Edytowane 23 godziny temu przez Vsk9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października Reedycja jest dostępna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października Masz pewnie na myśli LVT-4 (Italeri 6752), ja szukam LVT(A)-4 tj. Italeri 6396 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrkur Napisano 30 Października Share Napisano 30 Października 35 minut temu, Vsk9 napisał: LVT(A)-4 tj. Italeri 6396 Aaaa ok moja wina..zaglądaj na OLX ..mignął mi tam kilka razy,,szukaj też gąsek do niego bo zestawowe to zuuuuooo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 30 Października Autor Share Napisano 30 Października Zaglądam zaglądam, obecnie jednak bez powodzenia a co do gąsek to wiadomo, z bólem się na nie patrzy w ogóle, nie wyobrażam sobie dawać ich na model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada Widziałem na allegro za chyba 149.- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada 1 godzinę temu, Tom71 napisał: Widziałem na allegro za chyba 149.- Hmm nic takiego nie znajduję, może już się skończyła aukcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom71 Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada No faktycznie już nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 2 Listopada Share Napisano 2 Listopada parę sztuk jest na ebay'u.... przykładowo : https://www.ebay.com/itm/395535398699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vsk9 Napisano 2 Listopada Autor Share Napisano 2 Listopada Dzięki za link, ale te ceny na ebayu dla mnie mocno nieadekwatne. Szukam krajowo, w normalnych cenach najwyżej się nie znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tuniek Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Witaj. Mam na stanie ten model. Nowy, nie klejony. Daj znać na pw. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi