patrykd Napisano 20 Listopada 2024 Share Napisano 20 Listopada 2024 37 minut temu, Sebastian76 napisał: Absolutnie nie mam w naturze olewania kogokolwiek. Mam nadzieję, że Cię nie uraziłem. Z fotami eksperymentuje. Wiadomo, że każdy z nas ma inny ekran, inne ustawienia, inaczej postrzega. Dla mnie zdjęcia wyglądają lepiej niż na białym tle. Lepiej widać to co jest na powierzchni modelu. Następnym razem spróbuje z szarym tłem. Nie chodziło o tło. Tylko o doświetlenie sceny. Trzy osoby o tym pisały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 20 Listopada 2024 Autor Share Napisano 20 Listopada 2024 (edytowane) 3 godziny temu, patrykd napisał: Nie chodziło o tło. Tylko o doświetlenie sceny. Trzy osoby o tym pisały. Ok. Edytowane 20 Listopada 2024 przez Sebastian76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 24 Listopada 2024 Share Napisano 24 Listopada 2024 Pięknie to wyszło. Zarówno model jak i sama sesja. Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian76 Napisano 24 Listopada 2024 Autor Share Napisano 24 Listopada 2024 3 godziny temu, panDespota napisał: Pięknie to wyszło. Zarówno model jak i sama sesja. Gratulacje. Bardzo dziękuję za miłe słowa. Zbieram dane, bowiem kilku kolegów zasygnalizowało, że foty są za ciemne. Jak dla Ciebie w odbiorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 24 Listopada 2024 Share Napisano 24 Listopada 2024 Może odrobinę można by rozjaśnić. Efekt może potęgować czarne tło. Sam na takim robiłem na początku, ale odszedłem w stronę białego. Ja akurat lubię takie soczyste. Pytanie też jak kto ma monitor ustawiony i jak zdjęcie oddaje model z rzeczywistości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 25 Listopada 2024 Share Napisano 25 Listopada 2024 kapitalny model 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi