flynavy Napisano 12 Listopada 2024 Napisano 12 Listopada 2024 Lata lecą (dzieci dorastają), więcej czasu na opróżnianie szaf z zapasów modelarskich. Ogólnie mówiąc dramat - tyle czasu ile spędziłem na kolanach szukając zagubionych na podłodze elementów na podłodze jeszcze nie było. Relingi 0- chyba nigdy nie osiągnę zadawalającego poziomu. Instrukcja porażka - elementy żywiczne mają swoje odpowiedniki w blaszkach - tylko się różnią - które wybrać ? Pomógł model kartonowy GPM w skali 1/200 - kopalnia wiedzy/rysunków. Koniec marudzenia - ważne, ze modelarstwo mnie uspakaja i wycisza (bywa, że żona po 3-4 godzinach sprawdza, czy żyje :)). To już druga Warszawa w kolekcji. PS Zakładając, że mogą być kłopoty kupiłem drugi model Pr. 61M - nie wykorzystałem - jest na wymianę. Jeżeli ktoś zainteresowany - proszę na Priva 6 Cytuj
Grzes Napisano 12 Listopada 2024 Napisano 12 Listopada 2024 Choć okręty to zupełnie nie moja tematyka, jakoś mi się podoba Pamiętam, że w "Żołnierzu Polskim" była garść informacji z rysunkiem zatytułowane "Nasz flagowy rakietowy". 19 minut temu, flynavy napisał: tyle czasu ile spędziłem na kolanach szukając zagubionych na podłodze elementów na podłodze jeszcze nie było Niedługo święta, więc podsuwam pomysł na prezent: 1 Cytuj
DobreMzimu Napisano 12 Listopada 2024 Napisano 12 Listopada 2024 13 godzin temu, Grzes napisał: Niedługo święta, więc podsuwam pomysł na prezent: To dla Flaynava, czy dla jego zony? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi