flynavy Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Lata lecą (dzieci dorastają), więcej czasu na opróżnianie szaf z zapasów modelarskich. Ogólnie mówiąc dramat - tyle czasu ile spędziłem na kolanach szukając zagubionych na podłodze elementów na podłodze jeszcze nie było. Relingi 0- chyba nigdy nie osiągnę zadawalającego poziomu. Instrukcja porażka - elementy żywiczne mają swoje odpowiedniki w blaszkach - tylko się różnią - które wybrać ? Pomógł model kartonowy GPM w skali 1/200 - kopalnia wiedzy/rysunków. Koniec marudzenia - ważne, ze modelarstwo mnie uspakaja i wycisza (bywa, że żona po 3-4 godzinach sprawdza, czy żyje :)). To już druga Warszawa w kolekcji. PS Zakładając, że mogą być kłopoty kupiłem drugi model Pr. 61M - nie wykorzystałem - jest na wymianę. Jeżeli ktoś zainteresowany - proszę na Priva 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada Choć okręty to zupełnie nie moja tematyka, jakoś mi się podoba Pamiętam, że w "Żołnierzu Polskim" była garść informacji z rysunkiem zatytułowane "Nasz flagowy rakietowy". 19 minut temu, flynavy napisał: tyle czasu ile spędziłem na kolanach szukając zagubionych na podłodze elementów na podłodze jeszcze nie było Niedługo święta, więc podsuwam pomysł na prezent: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DobreMzimu Napisano 12 Listopada Share Napisano 12 Listopada 13 godzin temu, Grzes napisał: Niedługo święta, więc podsuwam pomysł na prezent: To dla Flaynava, czy dla jego zony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi