_OldMan_ Napisano 25 Stycznia Share Napisano 25 Stycznia Widzisz, ja nitów nie liczę, ale staram się zwracać uwagę na poprawność pisowni. Tą czwórkę też mógłbyś napisać jako IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 25 Stycznia Autor Share Napisano 25 Stycznia 37 minut temu, _OldMan_ napisał: Widzisz, ja nitów nie liczę, ale staram się zwracać uwagę na poprawność pisowni. Tą czwórkę też mógłbyś napisać jako IV. Mam jeszcze czwórkę w wersji z ekranami z siatką thoma, ale będę ją budował sam nie wiem kiedy, pewnie jak skonczę te czwórkę i dioramę z panterą a tam bedzie sporo malowania. Zwrócę wtedy uwagę na tę IV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 26 Stycznia Share Napisano 26 Stycznia Ale spokojnie możesz edytować tytuł w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustlik Napisano 27 Stycznia Autor Share Napisano 27 Stycznia (edytowane) Panzer już na swoich kołach. Podstawka w trakcie malowania. Mam nadzieję że się podoba. Pozdrawiam Edytowane 27 Stycznia przez gustlik 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi