Endrju Napisano 29 Listopada 2024 Share Napisano 29 Listopada 2024 (edytowane) Oprócz pojazdów wojskowych w obszarze moich zainteresowań leży też artyleria. Postanowiłem zmontować Armatę polową 75 mm wz 1897 Schneider na kołach DS. Model armaty wykonałem z zestawu First to Fight bez poprawek prosto z pudełka. Model malowałem pędzlem farbami Hataka Blue. Chętnie wysłucham wszelkich uwag na temat tego maleństwa. Armatę tę ciągał między innymi ciągnik C4P więc na koniec wrzuciłem kilka zdjęć całego zestawu. Edytowane Czwartek o 19:54 przez Endrju 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 30 Listopada 2024 Share Napisano 30 Listopada 2024 Ciekawe maleństwo, a w zestawie jest super I musisz obowiązkowo dorobić podstawkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi