Pojara Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Witam serdecznie. Po przedstawieniu swoich prac i nabraniu pewnosći siebie na forum postanowiłem założyć swój pierwszy warsztat. Wybór padł na Apacha może i nie posiadam super doświadczenia aczkolwiek spróbuję opisać krok po kroku razem z waszymi uwagami jak i pomocną dłonią sprzęt docelowo w wersji ze złożonymi łopatami wirnika nośnego pozdrawiam i zapraszam do oglądania Zdjęcie poglądowe ułożenia łopat wirnika Edytowane 1 Grudnia 2024 przez Pojara 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 1 Grudnia 2024 Share Napisano 1 Grudnia 2024 (edytowane) Heh niwdawno tego ukończyłem. Uważaj na kalki bo są do bani. Omijałem szerokim łukiem te zestawowe. Ja kupi łem altenatywne. Odsyłam do mojego wątku jakby co. Przedstawione orzez ciebie zdjęcie to nie ten sam model co robisz. Edytowane 1 Grudnia 2024 przez patrykd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 1 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2024 9 minut temu, patrykd napisał: Heh niwdawno tego ukończyłem. Uważaj na kalki bo są do bani. Omijałem szerokim łukiem te zestawowe. Ja kupi łem altenatywne. Odsyłam do mojego wątku jakby co. Przedstawione orzez ciebie zdjęcie to nie ten sam model co robisz. Widziałem twoje wykonanie robi naprawdę ogromne wrażenie. Co do zdjęcia wiem że to nie ten sam nie chce wprowadzać ludzi w błąd. Bardziej chodziło o złożone łopaty wirnika. Poprawie i podpisze o co chodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 27 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2024 Mała aktualizacja, kokpit przygotowany pod bazę którą stanowić będzie Tamyia XF-69 Nato Black dodatkowo zastosuje Vallejo US LOAM. Jako podkład poleciało Mr hobby surfacer 1500 Black, żeby było troszkę ciekawiej zamierzam delikatnie odrapać miejsca newgralniczne więc wleciało Vallejo US Amarillo Interior i steel zabezpieczone lakierem na który poleciał płyn na odrapki. Oczywiście jak widać usunąłem oryginalne elementy sterowania w celu zastosowania kalek 3D. Mam nadzieję, że jeszcze w tym roku podzielę się z wami złożonym i pomalowanym kokpitem. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pojara Napisano 30 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2024 Aktualizacja 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi