Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam pytanko do modelarzy samochodowych czy jest możliwość kupienia VW Golfa III trzy drzwiowego w 1/24. Jeżeli tak to czy moglibyście podąć stronę takowego sklepu. A no i golfa IV w tej samej skali. Bo planuje zbudować cos, czym kiedyś śmigałem a to właśnie była taka mała hybryda. A tu zdjęcie

cf8f41f6f662341a.jpg

0678156091f4cdf0.jpg

Napisano

3 drzwiowego golfa 3 nie ma bo sam szukałem (ojciec miał takiego i chciałem zrobić taki w skali 1:24. Golfa 4 widziałem parę dni temu na allegro od firmy Tamiya.

Napisano
3 drzwiowego golfa 3 nie ma bo sam szukałem (ojciec miał takiego i chciałem zrobić taki w skali 1:24. Golfa 4 widziałem parę dni temu na allegro od firmy Tamiya.

|No właśnie 5 Drzwi to nie to samo

Napisano

Z innej beczki może ktoś posiada jakieś rysunki profilu golfaIII,pięcio drzwiowego I trzy drzwiowego w tej samej skali. Był bym wdzięczny

Napisano
Ten golf ze zdjęć niezły badziew. Agrotuning na maksa...

To jego auto byłe

Ja jestem tolerancyjny. Każdy lubi co innego.

Jeśli chodzi o golfy, to 4 z tamki, a 3 na 99% wypuściło Fujimi.

Napisano

Masz trójeczkę fałerszunię na allegro. Sprzedający: jankobra55

Napisano
A kolega czym sie przemieszcza. Rowerem?. Pozatym pytanie postu było inne a nie prosiłem o ocene zdjęć

Na piechotę... trzeba było dokupić jeszcze wagon szpachli i zrobić z tego Subaru.

Napisano
Na piechotę... trzeba było dokupić jeszcze wagon szpachli i zrobić z tego Subaru.

I tu tkwi Twój problem. Mądrzejsi wypowiadali się i komentowali wygląd tego samochodu, więc ja nie będę komutował twoich wypowiedzi, bo to nie jest tematem. Zachowaj to dla siebie albo odpowiedz na pytanie, które zadałem w pierwszym poście, bo o to tu chodzi. Dziękuję

Napisano

I tu tkwi Twój problem. Mądrzejsi wypowiadali się i komentowali wygląd tego samochodu, więc ja nie będę komutował twoich wypowiedzi, bo to nie jest tematem. Zachowaj to dla siebie albo odpowiedz na pytanie, które zadałem w pierwszym poście, bo o to tu chodzi. Dziękuję

Tylko po co zakładasz takie tematy, wszystko da sie sprawdzic trzeba tylko chcieć.

Napisano

Seweryn powiem szczerz widziałem gorsze tuningi niż ta "trója" z fotek powyżej więc odpuść.

Co byś powiedział na wściekle czerwone Audi 80,zapowiada się dobrze co nie , z przednimi światłami też właśnie z VW "czwórki". I wszystko było by może OK gdyby nie to że koleś wyciął w przodzie duże dziury włożył światła i nic więcej. I tak to zostawił,więc ta trójka jeszcze by uszła w tłumie

Napisano

Się panowie nie znają... mi się tylko nie podobają zintegrowane zderzaki z nadwoziem (jeden kawałek) ale ogólnie ciekawy pomysł i wykonanie Jestem ciekawy jak wyjdzie Ci model. Gdzieś, kiedyś widziałem jak gość z modelu Golfa III pięciodrzwiowego zrobił Vento... uciął tył i dorobił go od podstaw... wyszło bosko.

Ok koniec OT!!! Powodzenia kolego!!!

Napisano
Tylko po co zakładasz takie tematy, wszystko da sie sprawdzic trzeba tylko chcieć.

Tak żeby było np. śmiesznie. a zapytałem również o jakis sklep, bo w tych których ja kupuje nie ma akurat tych modeli a głównie golfa 4.