albert091283 Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Mam pytanko do modelarzy samochodowych czy jest możliwość kupienia VW Golfa III trzy drzwiowego w 1/24. Jeżeli tak to czy moglibyście podąć stronę takowego sklepu. A no i golfa IV w tej samej skali. Bo planuje zbudować cos, czym kiedyś śmigałem a to właśnie była taka mała hybryda. A tu zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwendacz Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 3 drzwiowego golfa 3 nie ma bo sam szukałem (ojciec miał takiego i chciałem zrobić taki w skali 1:24. Golfa 4 widziałem parę dni temu na allegro od firmy Tamiya. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 30 Października 2008 Autor Share Napisano 30 Października 2008 3 drzwiowego golfa 3 nie ma bo sam szukałem (ojciec miał takiego i chciałem zrobić taki w skali 1:24. Golfa 4 widziałem parę dni temu na allegro od firmy Tamiya. |No właśnie 5 Drzwi to nie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 30 Października 2008 Share Napisano 30 Października 2008 Troche ciężko by było przerobić ale z plastikiem da sie wszystko zrobić , ważne zeby baze mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 Z innej beczki może ktoś posiada jakieś rysunki profilu golfaIII,pięcio drzwiowego I trzy drzwiowego w tej samej skali. Był bym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Ten golf ze zdjęć niezły badziew. Agrotuning na maksa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 31 Października 2008 Autor Share Napisano 31 Października 2008 A kolega czym sie przemieszcza. Rowerem?. Pozatym pytanie postu było inne a nie prosiłem o ocene zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Ten golf ze zdjęć niezły badziew. Agrotuning na maksa... To jego auto byłe Ja jestem tolerancyjny. Każdy lubi co innego. Jeśli chodzi o golfy, to 4 z tamki, a 3 na 99% wypuściło Fujimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Października 2008 Share Napisano 31 Października 2008 Masz trójeczkę fałerszunię na allegro. Sprzedający: jankobra55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 A kolega czym sie przemieszcza. Rowerem?. Pozatym pytanie postu było inne a nie prosiłem o ocene zdjęć Na piechotę... trzeba było dokupić jeszcze wagon szpachli i zrobić z tego Subaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 1 Listopada 2008 Autor Share Napisano 1 Listopada 2008 Na piechotę... trzeba było dokupić jeszcze wagon szpachli i zrobić z tego Subaru. I tu tkwi Twój problem. Mądrzejsi wypowiadali się i komentowali wygląd tego samochodu, więc ja nie będę komutował twoich wypowiedzi, bo to nie jest tematem. Zachowaj to dla siebie albo odpowiedz na pytanie, które zadałem w pierwszym poście, bo o to tu chodzi. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Na piechotę... trzeba było dokupić jeszcze wagon szpachli i zrobić z tego Subaru. I tu tkwi Twój problem. Mądrzejsi wypowiadali się i komentowali wygląd tego samochodu, więc ja nie będę komutował twoich wypowiedzi, bo to nie jest tematem. Zachowaj to dla siebie albo odpowiedz na pytanie, które zadałem w pierwszym poście, bo o to tu chodzi. Dziękuję Tylko po co zakładasz takie tematy, wszystko da sie sprawdzic trzeba tylko chcieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 1 Listopada 2008 Share Napisano 1 Listopada 2008 Seweryn powiem szczerz widziałem gorsze tuningi niż ta "trója" z fotek powyżej więc odpuść. Co byś powiedział na wściekle czerwone Audi 80,zapowiada się dobrze co nie , z przednimi światłami też właśnie z VW "czwórki". I wszystko było by może OK gdyby nie to że koleś wyciął w przodzie duże dziury włożył światła i nic więcej. I tak to zostawił,więc ta trójka jeszcze by uszła w tłumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Się panowie nie znają... mi się tylko nie podobają zintegrowane zderzaki z nadwoziem (jeden kawałek) ale ogólnie ciekawy pomysł i wykonanie Jestem ciekawy jak wyjdzie Ci model. Gdzieś, kiedyś widziałem jak gość z modelu Golfa III pięciodrzwiowego zrobił Vento... uciął tył i dorobił go od podstaw... wyszło bosko. Ok koniec OT!!! Powodzenia kolego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
albert091283 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Tylko po co zakładasz takie tematy, wszystko da sie sprawdzic trzeba tylko chcieć. Tak żeby było np. śmiesznie. a zapytałem również o jakis sklep, bo w tych których ja kupuje nie ma akurat tych modeli a głównie golfa 4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi