hlystek Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Witam mam zestawTakom 2202 Tiger I Sd.Kfz.181 Pz.Kpfw.VI Ausf.E Chciałbym zrobić Tigera z nr F01 ktoś z kolegów kleił? Na co uważac? Ewentualnie czy trzeba coś poprawiać jak w zestawach Box 3in 1? Dziękuje z góry za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Co prawda kleiłem innego Tygrysa Takoma, ale upierdliwości pewnie te same będzie miał i twój Tygrys. Nie wklejaj części H17 bo nie zamkniesz górnej płyty. W ogóle te części to chyba mają imitować drewniane osłony zbiorników paliwa, ale takie osłony weszły w późnych wersjach Tygrysów. Lufa jest za długa o jakieś 4mm, ale da się ją wepchnąć głębiej w jarzmo, najlepiej jakbyś porównał z planami 1:35. Tutaj sobie poczytaj co konkretnie merytorycznie jest nie tak: https://tiger1.info/models/products-page/TAK2202 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 3 Grudnia Autor Share Napisano 3 Grudnia Dzięki wielkie. Własnie kojarzę że z Tigerami Takoma walczyłeś i niezbyt chwalisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 3 Grudnia Share Napisano 3 Grudnia Godzinę temu, hlystek napisał: Dzięki wielkie. Własnie kojarzę że z Tigerami Takoma walczyłeś i niezbyt chwalisz. Nie są takie złe, trzeba tylko trochę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hlystek Napisano 4 Grudnia Autor Share Napisano 4 Grudnia Dzięki. własnie na taką pomoc liczyłem. Po gąsienicach do ich Pantery juz chyba nic mnie nie przestraszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi