stakor1 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Trochę zdjęć Mi-6 '09' z aviamuzeum w Rydze. Galeria Mi-6A '670' Lublinek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Piękne albumy, szkoda, że stan eksponatów jest taki a nie inny. Gdybym sklejał modele helikopterów, to po Twoich fotkach kombinowałbym, co by tu skleić najpierw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Wielkie za oba tematy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Dzięki, no jak to co? 670! Nareszcie... Tyle było przymiarek od wielu lat. Nawet Piotrek K. z Łodzi się przymierzał żeby go wypuścić i w końcu mamy w 72ce więc u mnie w kolejeczce stoi. I BTW - jak ktoś się tam wybiera to polecam na wstępie poprosić pana Wiktora Tałpę - właściciela kolekcji - o namiary i polecenie do Aviatestu - stoi tam Mi-26. Ja niestety miałem za mało czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi