stakor1 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Trochę zdjęć naszego Mi-6A z Lublinka Galeria Mi-6 '09' Ryga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 No, no... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Super zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 W ramach rozrywki proponuję porównać jak A. Ziober na Kartonwork się rozprawia ze swoim Mi-6... Jak porówwnałem do zdjęć 1:1 i uświadomiłem sobie, że on robi w 1:72 to mi kopara opadła... BTW W Lublinku jest taka oto 17 ka w WZL. Może ktoś wie co to za jedna i jeszcze może ktoś jakieś fotki ktoś ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRYSTEK Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Może to: http://lotnictwo.net/foto.php?id=133021 http://lotnictwo.net/foto.php?id=135111 http://lotnictwo.net/foto.php?id=132986 Krystek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Brawo za zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 stakor1, wkołospacerniak pierwsza klasa! Drugiego Mi-6 też ładnie obfotografowałeś . Wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 3 Listopada 2008 Share Napisano 3 Listopada 2008 zabierałem się jak pies do jeża aby ponownie wybrać się na Lublinek i obfocić naszą Mi-6 ale jak widać mnie ktoś wyręczył , Stakor a w hangarze byłeś?? bo ja byłem, walk Miga-21PFM na forum jest właśnie z tego hangaru obok Mi-6. Gratulacje walka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 14 Listopada 2008 Share Napisano 14 Listopada 2008 Super zdjęcia: O-<-< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rumcajs641 Napisano 4 Lutego 2013 Share Napisano 4 Lutego 2013 Zdjęcia super! Dodatkowo powiało młodością... W latach 1986 - 1988 służyłem w Leźnicy Wielkiej gdzie stacjonowały te dwa giganty. Ja byłem mechanikiem uzbrojenia na eskadrze technicznej a 6 -ki były na I - szej eskadrze. Pamiętam jak ta z napisem ,,Instal" odlatywała na remont jesienią 1986 r. (jak nam powiedziano w głębokiej tajemnicy ...) na Syberię... Naprawdę żałuję że już nie usłyszę charakterystycznego odgłosu tego olbrzymiego wirnika nośnego podczas przelotu nad lotniskiem. A widok tego monstrum podczas nocnych lotów... Ech jaki już jestem stary. Do poziomu modelu Mistrza Andrzeja nie mam szans równać ale może by tak spróbować ,,prosto z pudełka"? Pozdrawiam miłośników tego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stakor1 Napisano 6 Lutego 2013 Autor Share Napisano 6 Lutego 2013 No proszę Oglądać takiego potwora w locie to musiało być niezapomniane wrażenie. Swego czasu był pomysł przywrócenia choć pierwotnego blasku tej szóstce, zaangażował się w to jeden z załogi Mi-6 ale coś ostatnio cisza... Może to muzeum co ma powstać na kolekcji w Lublinku coś da. Co do modelu - ja się właśnie zabieram - będzie to 063 z logo kota z boogie. Oczywiście nie będzie to miało nic wspólnego z tym co Andrzej z tym modelem wyczynia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 25 Lutego 2013 Share Napisano 25 Lutego 2013 Swego czasu był pomysł przywrócenia choć pierwotnego blasku tej szóstce, zaangażował się w to jeden z załogi Mi-6 ale coś ostatnio cisza... Może to muzeum co ma powstać na kolekcji w Lublinku coś da. Nie łudź się. Śmigłowiec najprawdopodobniej zostanie przetransportowany do Dęblina. A tam mają dużo farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi