wrzos39 Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 Witam, po latach postanowiłem wrócić do sklejania. Niestety jeśli chodzi o obecne farby jestem zupełnym laikiem, a mam zamiar ogarnąć T 34/76 model 1943 pamiętam że były malowane na kolor zielono-oliwkowy ktoś poradził mi Pactra A112 ale mam lepszy dostęp do farb Tamiya niestety zupełnie nie orientuje się w tych farbach i o jakim oznaczeniu kupić ? Może ktoś podpowie, z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 28 Grudnia 2024 Share Napisano 28 Grudnia 2024 Tamiya robi zarówno emalie jak i akryle. Wejdź na stronę Moje hobby, kliknij farby Tamiya i ładnie się rozwinie asortyment z podziałem na typy i z opisem. Jak malujesz aero, to lepiej się sprawdzą akryle, które są słabe do pędzla. Emalie lepsze pod pędzel raczej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi