KKrauz Napisano Czwartek o 07:22 Share Napisano Czwartek o 07:22 (edytowane) Model prosto z pudełka. Edytowane Czwartek o 20:55 przez KKrauz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano Czwartek o 07:23 Autor Share Napisano Czwartek o 07:23 (edytowane) Edytowane Czwartek o 07:24 przez KKrauz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano Czwartek o 18:13 Share Napisano Czwartek o 18:13 Bardzo ładny, a wnętrza i tak nie widać no ale wiesz, że jest . Mnie się w trakcie malowania zaczął rozpuszczać od washa olejnego, plastik słaby mieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KKrauz Napisano Czwartek o 20:07 Autor Share Napisano Czwartek o 20:07 Ja stosowałem wash od AK i nie reagował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano Piątek o 17:08 Share Napisano Piątek o 17:08 21 godzin temu, KKrauz napisał: Ja stosowałem wash od AK i nie reagował. no, u mnie była farba olejna z terpentyną. Dlatego mogło spłynąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi