Soris Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Poszukuję kalkomanii z zestawu Hobby 2000 z malowaniem "Big Mac Junior". Mogę wymienić na inne kalkomanie w 1:72 m.in. do Mustanga, Hurricana , Jaka 1, Hayate, Fokkera D.VII lub inne "dobra modelarskie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 15 Stycznia Share Napisano 15 Stycznia https://www.hannants.co.uk/product/LL72032?result-token=6KSG9 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 16 Stycznia Autor Share Napisano 16 Stycznia Dziękuję Marku, ale nie mam aż takiego parcia na to konkretne malowanie, reszta z tego arkusza jest dla mnie nieciekawa, a cena z przesyłką przewyższa Mustanga w profipacku (1:72) . Te kalkomanie są też do zamówienia w MH, ale nie brałem ich pod uwagę z w/w powodu. Ostatecznie, jak się uprę, to zrobię maski, tylko zabawa będzie z "drobnicą" w okolicach kabiny. Pozdrawiam Marek S. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia Godzinę temu, Soris napisał: nie mam aż takiego parcia na to konkretne malowanie Na ja miałem, jak mi Daniel sprowadził nalepki to zanim je użyłem Edek wydał 2-paka z tym malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Soris Napisano 16 Stycznia Autor Share Napisano 16 Stycznia W zasadzie, to ja zbieram 48 i powinienem kupić tego Edkowego, ale jakoś tak wyszło, że jakiś czas temu nabyłem Armowego deluxa, dla malowania GQ-H, i ani się obejrzałem, a z 2 Mustangów zrobiło się 9 A ten Big, to ewentualnie za B7-E miałby być, z naciskiem na ewentualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia 34 minuty temu, Soris napisał: ani się obejrzałem, a z 2 Mustangów zrobiło się 9 .... są jak czipsy. To już jest nie złe stadko. Masz co ogarniać. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi