Soris Napisano 9 Stycznia 2025 Napisano 9 Stycznia 2025 Poszukuję kalkomanii z zestawu Hobby 2000 z malowaniem "Big Mac Junior". Mogę wymienić na inne kalkomanie w 1:72 m.in. do Mustanga, Hurricana , Jaka 1, Hayate, Fokkera D.VII lub inne "dobra modelarskie" Cytuj
marek d Napisano 15 Stycznia 2025 Napisano 15 Stycznia 2025 https://www.hannants.co.uk/product/LL72032?result-token=6KSG9 1 Cytuj
Soris Napisano 16 Stycznia 2025 Autor Napisano 16 Stycznia 2025 Dziękuję Marku, ale nie mam aż takiego parcia na to konkretne malowanie, reszta z tego arkusza jest dla mnie nieciekawa, a cena z przesyłką przewyższa Mustanga w profipacku (1:72) . Te kalkomanie są też do zamówienia w MH, ale nie brałem ich pod uwagę z w/w powodu. Ostatecznie, jak się uprę, to zrobię maski, tylko zabawa będzie z "drobnicą" w okolicach kabiny. Pozdrawiam Marek S. Cytuj
marek d Napisano 16 Stycznia 2025 Napisano 16 Stycznia 2025 Godzinę temu, Soris napisał: nie mam aż takiego parcia na to konkretne malowanie Na ja miałem, jak mi Daniel sprowadził nalepki to zanim je użyłem Edek wydał 2-paka z tym malowaniem. Cytuj
Soris Napisano 16 Stycznia 2025 Autor Napisano 16 Stycznia 2025 W zasadzie, to ja zbieram 48 i powinienem kupić tego Edkowego, ale jakoś tak wyszło, że jakiś czas temu nabyłem Armowego deluxa, dla malowania GQ-H, i ani się obejrzałem, a z 2 Mustangów zrobiło się 9 A ten Big, to ewentualnie za B7-E miałby być, z naciskiem na ewentualnie Cytuj
marek d Napisano 16 Stycznia 2025 Napisano 16 Stycznia 2025 34 minuty temu, Soris napisał: ani się obejrzałem, a z 2 Mustangów zrobiło się 9 .... są jak czipsy. To już jest nie złe stadko. Masz co ogarniać. Powodzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi