author21 Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 To mój 7 model robiony równocześnie prawie ze STUGiem z poprzedniego tematu. Pędzel -mumbrol, wash -humbrol, sychy pędzel, dorobione siatki na wentylatorach (trochę za duże oczka), przewód do reflektora, przeniesiony zasobnik na antenę na pokrywę silnika. Prosze o łagodny wymiar kary, jestem początkujący !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Bardzo fajny model! Jak na moje oko, to chyba gąski trochę nienaturalnie ułożone. Fajnie zakurzony. Czasem chyba widać za grubo położną emalię. Mnie, laikowi w temacie czołgów 2WŚ, się podoba! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Bardzo ładna Panterka w sumie nie ma się do czego przyczepić tylko kalki trochę widać (obwódkę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Panterka uległa drobnej korekcie malowania i wktótce jej nowa odsłona. Poprawiłem grubość farby położonej na wieży, zagęściłem układ pasków kamuflazowych, zmieniłem odwrotnie przyklejone szekle na liny. Wkrótce będzie finisz wersji 2.0 ))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi