mac eyka Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 Witajcie. Po wielu trudach i mordęgach ukończyłem wreszcie swój pierwszy model okrętowy, choć może to brzmieć nieco na wyrost. Jest to WW2 LCM 3 USN Vehicle Landing Craft powstały z zestawu Trumpetera w skali 1/144 Jestem świadomy, że model ten to kicha i nie wyszedł najlepiej ale no cóż. Mam coś w sobie, że lubię się chwalić nawet kiszkowatymi modelami. Nie krytykujcie mnie zatem za ostro. Jak to mam w zwyczaju na początek jedna fotka na rozgrzewkę. Reszta tutaj http://www.modelarstwo.mdi.pl/Galerie/lcm/lcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 6 Listopada 2008 Share Napisano 6 Listopada 2008 super modelik i fajnie przybrudzony szkoda tylko ze pusty w środku ale pewnie trudno będzie znaleźć figurki lub pojazd w takiej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 trochę czerwone pasy w kołach ratunkowych ułożyły się w "wiatraczek" ale ogólnie podoba mi się Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi