LEOPARD1974 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Witam!Zakupiłem T-55 model 1958 z Trumpetera 1:35,jest już w drodze do mnie.To pierwszy mój czołg,mam pytanko,czy ktoś robił tego teciaka?Chodzi mi o to,czy są w tym zestawie kalki umożliwiające wykonanie polskiej wersji.Proszę o sugestie,pomysły wykonania tego modelu.Niebawem zamieszczę relację z budowy.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 chyba nie ten dział kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 kozi84 Poniekąd ten dział LEOPARD1974 więc tak napisz którą wersję masz to wtedy to idzie sprawdzić jakie kalki sa ale raczej w żadnym polskich niema. Kadłub jest trochę za wysoki a gąski to tragedia poza tym model jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 chyba nie ten dział kolego. Wydaje mi się,że dział odpowiedni,jak dojdzie model,to mam zamiar umieścić fotki zawartości pudełka.Właśnie chodzi mi o to,czy zawiera polskie oznaczenia,więc jak najbardziej pasuje to do tego dzialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEOPARD1974 Napisano 7 Listopada 2008 Autor Share Napisano 7 Listopada 2008 kozi84 Poniekąd ten dział LEOPARD1974 więc tak napisz którą wersję masz to wtedy to idzie sprawdzić jakie kalki sa ale raczej w żadnym polskich niema. Kadłub jest trochę za wysoki a gąski to tragedia poza tym model jest ok. Tomasz ,jak zamiawiałem,to na pudełku pisało tylko T-55 Model 1958. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Być może są , ale zapewne kiepskiej jakości, tak jak w moich T-54 i T-55 w/dozer blade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Listopada 2008 Share Napisano 7 Listopada 2008 Polska chyba nie otzrzymała wersji 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi