Valderin Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Witam serdecznie, kolejne wypociny skonczone. Dana wiadomo od HB, jesli chodzi o aftermarket to tylko kalki od Toro no i kolka od Def Model - bo dopiero sie zorientowalem, ze blaszki od Voyagera czy ET sa.. pare tygodni temu. Jako, ze model jest z tych "sklejalem dawno, ale nie chcialo mi sie malowac" to w sumie jakos mi w pamieci nie utkwil. W sumie to chyba dobrze bo znaczyloby tyle ze nie mialem z nim wiekszych problemow i model spasowany ok. Podstawka to juz w ogole przypal. Mialo nie byc, a tymczasem pare dni temu gdzies o 2 czy 3 w nocy nagle wpadlem na "genialny" pomysl. No to siadlem i zrobilem - wyszlo jak wyszlo, ale w sumie chyba ok. Jedyne co nie jest scratch buildem to worki z piaskiem bo to Tamka, ktora mnie posztowala chyba £3.50 a jeszcze zostalo troche 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 13 Lutego Share Napisano 13 Lutego Trochę te bigbagi zasłaniają za dużo modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valderin Napisano 13 Lutego Autor Share Napisano 13 Lutego Godzinę temu, mandrivecs napisał: Trochę te bigbagi zasłaniają za dużo modelu... To w sumie glownie od kata patrzenia zalezy Licencja poetica na podstawie materialow zrodlowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandrivecs Napisano 14 Lutego Share Napisano 14 Lutego Materiały źródłowe są znane... ale hesco sporo zasłania zwyczajnie... ja bym jedną stronę odsłonił... subiektywne zdanie. a wyszło fajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi