LucasB Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 Jakiś czas temu zacząłem model T-26 . Model jest dość prosty ale to mój pierwszy model w skali 1/35 i chcę na nim potrenować trochę waloryzację . Zamieniłem plastic na miedziany drut by był bardziej w skali Grill chłodnicy zrobiłem z siatki metalowej - znaleziona w pracy . Pierwsze przymiarki 3 Quote
enten Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 Jakie malowanie planujesz? Powodzenia w budowie! 1 Quote
LucasB Posted February 22, 2025 Author Posted February 22, 2025 1 godzinę temu, enten napisał: Jakie malowanie planujesz? Powodzenia w budowie! Dzięki. Malowanie według instrukcji . Ciemna zieleń i chce spróbować go ubrudzić delikatnie i jakieś ślady użytkowania. Nigdy tego nie robiłem więc może być ciekawie. Quote
DamianosPL Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 Będe zaglądał tutaj do warsztatu. Kiedy grałem w Wota ale włamali mi sie na email i wszystko przepadło. Quote
Mariusz 72 Posted February 22, 2025 Posted February 22, 2025 2 detaliki wiosny nie czynią ale ładnie to zrobiłeś Obserwuję. Quote
Recommended Posts