LucasB Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Jakiś czas temu zacząłem model T-26 . Model jest dość prosty ale to mój pierwszy model w skali 1/35 i chcę na nim potrenować trochę waloryzację . Zamieniłem plastic na miedziany drut by był bardziej w skali Grill chłodnicy zrobiłem z siatki metalowej - znaleziona w pracy . Pierwsze przymiarki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
enten Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Jakie malowanie planujesz? Powodzenia w budowie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LucasB Napisano 22 Lutego Autor Share Napisano 22 Lutego 1 godzinę temu, enten napisał: Jakie malowanie planujesz? Powodzenia w budowie! Dzięki. Malowanie według instrukcji . Ciemna zieleń i chce spróbować go ubrudzić delikatnie i jakieś ślady użytkowania. Nigdy tego nie robiłem więc może być ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego Będe zaglądał tutaj do warsztatu. Kiedy grałem w Wota ale włamali mi sie na email i wszystko przepadło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 22 Lutego Share Napisano 22 Lutego 2 detaliki wiosny nie czynią ale ładnie to zrobiłeś Obserwuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi