LucasB Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Jakiś czas temu zacząłem model T-26 . Model jest dość prosty ale to mój pierwszy model w skali 1/35 i chcę na nim potrenować trochę waloryzację . Zamieniłem plastic na miedziany drut by był bardziej w skali Grill chłodnicy zrobiłem z siatki metalowej - znaleziona w pracy . Pierwsze przymiarki 3 Cytuj
enten Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Jakie malowanie planujesz? Powodzenia w budowie! 1 Cytuj
LucasB Napisano 22 Lutego 2025 Autor Napisano 22 Lutego 2025 1 godzinę temu, enten napisał: Jakie malowanie planujesz? Powodzenia w budowie! Dzięki. Malowanie według instrukcji . Ciemna zieleń i chce spróbować go ubrudzić delikatnie i jakieś ślady użytkowania. Nigdy tego nie robiłem więc może być ciekawie. Cytuj
DamianosPL Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 Będe zaglądał tutaj do warsztatu. Kiedy grałem w Wota ale włamali mi sie na email i wszystko przepadło. Cytuj
Mariusz 72 Napisano 22 Lutego 2025 Napisano 22 Lutego 2025 2 detaliki wiosny nie czynią ale ładnie to zrobiłeś Obserwuję. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi