Archelaos Napisano 24 Lutego Share Napisano 24 Lutego Cześć! Jako jeden z wielu, zdaje się, w ostatni Czarny Piątek kupiłem Tygrysa "Gruppe Fehrmann" od Takoma. Nie znam się za bardzo na niemieckiej pancerce więc byłbym wdzięczny za podpowiedzi co wymaga poprawek i modyfikacji w Takomowym modelu. https://tiger1.info/models/products-page/TAK2202 To widziałem, na szczęście w modelu większość tych usterek nie występuje bo są opcjonalne części. Planuję czołg raczej tak jak wyglądał zanim oberwał pierwszy raz więc z lewym błotnikiem na miejscu i oboma lampami. Pytanie czy miałby wtedy też łopatę czy jednak tylko zaczepy na nią jak na zdjęciach? Takom daje dwa "warianty" koła napędowego. Na pierwszy (i drugi) rzut oka wydają się one być identyczne. Czy jest coś czego nie widzę a co je różni? Widziałem, że fotki F01 są interpretowane tak, że ma piaskowy kadłub i wieżę w kamuflażu. Czy istnieje prawdopodobieństwo, że kadłub jest w tropikalnym camo, jak Tygrys z Bovington? Bo na zdjęciach widać jakeś maziaje ale to może być równie dobrze kurz i brud. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi