rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Model firmy Italeri: Model ten był moim I modelem zrobionym na poważnie w tej skali (rok 2002) Jak widać, nie ma blaszek, prosto z pudła. Malowany Humbrolem 86 jeśli dobrze pamiętam. Jedyne przeróbki/dodatki to silniki wycieraczek, graty w ładowni, opona z Opla Italeri na lewej burcie i i łańcuch kotwicy. A tu foto na półce z bratem, gdzie niedługo pojawi się kolejna wersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Bardzo ladny model, podoba mi sie stonowanie kalek, wszystko ladnie sie sklada w calosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 DUKW zrobiony super ale skrzynki są brzydkie, widać że sztuczne przez co psują efekt, niestety. Ten model jest lepszy od brata z półki pod względem wykonania, gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 popieram adamkijak, fajny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Nie powiem, elegancki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Ten model jest lepszy od brata z półki pod względem wykonania A konkretniej co Ci się nie podoba w tamtym? ;) Tamten wg. mnie lepiej ubrudzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Tamten wg. mnie lepiej ubrudzony. Po prostu lepsze są kontrasty ciemnego kurzu i brudu z jasnym podkładem co daje lepszy efekt wizualny to wszystko. Nie podoba mi się bo płachta prawdopodobnie jest zestawowa, plastikowa (przynajmniej tak mi wygląda na tych zdjęciach) a nie zrobiona np. z chusteczki, przydał by się mocniejszy wash i suchy pędzel (kolorem ciemniejszym) na podkreślenie bryły pojazdu szczególnie, że jest jednolicie biały no ale to nie temat założony na tamten model Zielony fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Tu jest link do białej kaczki: viewtopic.php?t=8977&highlight=dukw Zapraszam do komentowania, która lepsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi