rObO87 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Model firmy Italeri: Model ten zrobiłem rok temu. Generalnie nie jestem specjalnie zadowolony z niego - I próba zrobienia modelu tego typu pojazdu. W kolejnych LVT (są w galerii) wyszło mi to lepiej. Dodatki do modelu to graty na ładowni, opony na bokach i trochę blaszek. Planuję jeszcze dodać parę worków z przodu na górze i 4 karabiny widoczne na pudełku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 nie jest źle, ale nie jest też doskonale - gdzieniegdzie widać ślady łączenia form (kanistry), jedna kalka na boku trochę odstaje od innych... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rObO87 Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 która konkretnie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szlachcik1 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Widzę że lubujesz się w pojazdach wodnych Tak samo fajny jak Twój DUKW... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 która konkretnie? przedostatni rząd fotek, trzecia od lewej fotka... to chba nie kanistry ale jakieś takie skrzynki wyższe od reszty stojące po prawej.. te z uchwytami Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rObO87 Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Tak samo fajny jak Twój DUKW... Trochę za błyszczący wyszedł mi, zresztą porównaj z moimi innymi LVT. to chba nie kanistry ale jakieś takie skrzynki wyższe od reszty stojące po prawej Zbiorniki na wode podobno (z zestawu Academy Tank Set) Pisałeś coś o kalce, której? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jachud3 Posted November 9, 2008 Share Posted November 9, 2008 Pisałeś coś o kalce, której? trzeci rząd fotek i znów trzecia fota od lewej... ta kalka na której chyba SID jest czy coś takiego... nazwa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rObO87 Posted November 9, 2008 Author Share Posted November 9, 2008 Wiem która. Rok temu nie miałem pojęcia o płynach do kalek Dziękuje z opinie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts