rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Model firmy Italeri: Model ten zrobiłem rok temu. Generalnie nie jestem specjalnie zadowolony z niego - I próba zrobienia modelu tego typu pojazdu. W kolejnych LVT (są w galerii) wyszło mi to lepiej. Dodatki do modelu to graty na ładowni, opony na bokach i trochę blaszek. Planuję jeszcze dodać parę worków z przodu na górze i 4 karabiny widoczne na pudełku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 nie jest źle, ale nie jest też doskonale - gdzieniegdzie widać ślady łączenia form (kanistry), jedna kalka na boku trochę odstaje od innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 która konkretnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Widzę że lubujesz się w pojazdach wodnych Tak samo fajny jak Twój DUKW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 która konkretnie? przedostatni rząd fotek, trzecia od lewej fotka... to chba nie kanistry ale jakieś takie skrzynki wyższe od reszty stojące po prawej.. te z uchwytami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Tak samo fajny jak Twój DUKW... Trochę za błyszczący wyszedł mi, zresztą porównaj z moimi innymi LVT. to chba nie kanistry ale jakieś takie skrzynki wyższe od reszty stojące po prawej Zbiorniki na wode podobno (z zestawu Academy Tank Set) Pisałeś coś o kalce, której? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Pisałeś coś o kalce, której? trzeci rząd fotek i znów trzecia fota od lewej... ta kalka na której chyba SID jest czy coś takiego... nazwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Wiem która. Rok temu nie miałem pojęcia o płynach do kalek Dziękuje z opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi