dębiec Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 w swoim modelu mam części chromoane, lecz na łączeniach trzeba je przytrzeć i chrom ściera sie. Jak zrobic odcień chromu???proszę o pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 A jakie masz model?? Jeżeli ciężarówki to takiego chromu nie zrobisz. Chodzi mi o taki strasznie błyszczący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dębiec Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 L.A. Fire dept. Recovery Truck- właśnie chodzi mi o błyszczący odcień:( szkoda,dzięki za szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Witaj, tak jak kolega napisał, dokładnie takiego samego nie zrobisz. Myślę że kolor humbrola MET 191 jest najbardziej zbliżony do niego Jeżeli sięmylę to prosze mnie poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Diesel fan , a mi się wydaje, że chrom Model Mastera jest o wiele lepszy . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 nie spieram się dzięki za wyprowadzenie z błędu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dębiec Napisano 11 Listopada 2008 Autor Share Napisano 11 Listopada 2008 mam chrom model mastera, jest zaciemny:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M@rcin Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Może Alclad II "Chrome" 107? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Jeśli dobrze położysz chrom Alclada to powinieneś być zadowolony z efektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 dębiec Masz model master chrome silver ? czy ma lustrzane odbicie jak ten na częściach ? czy to po prostu srebrny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 12 Listopada 2008 Share Napisano 12 Listopada 2008 Alclad ale to jest pod aerograf, wiec pytaniedębiec masz aerograf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dębiec Napisano 14 Listopada 2008 Autor Share Napisano 14 Listopada 2008 niestety nie mam;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi