martinello Napisano 9 Marca Share Napisano 9 Marca (edytowane) Dzień dobry Sprzedam: 1. Fotel do Bf-109E - jeden z dwóch w zestawie SBS Model 48008. Drugi fotel zostawiam sobie. Cena kompletu w sklepie - ok 25 pln. U mnie za jeden fotel - 8pln 2. Dodatki do Aircobry Arma Hobby. - zestawowa maska, kompletna, - fotel, manetka, pokrętło - z Armowych wydruków 3d, - lufa działka 37 mm - Eduard, - gratis nadmiarowe części z modelu. Za komplet - 20 pln 3. Dodatki do P-40E eduarda. SPRZEDANE Do ceny proszę doliczyć wysyłkę inpostem. Edytowane 9 Kwietnia przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca (edytowane) Aktualizacja, Niepotrzebne mi elementy z modelu F4F-3 Eduarda w skali 1/48, nr kat. 82201. Możliwa negocjacja cen lub wymiana, należy doliczyć przesyłkę in-postem. - dla wersji F4F-3A - skrzynka (zbiornik ?) SPRZEDANE - dla posiadaczy wersji weekend - maska, kompletna, nieruszona. Cena 20 pl. - niepotrzebna mi kalkomanie - robię wersję przedwojenną. Cena 15 pln. - blaszka z zestawu - uwaga, sprzedaję tylko elementy do kabiny !!!. Cena 20 pln. Uwaga - w ostatniej pozycji sprzedaję prawie kompletne wnętrze kabiny pilota. Pasuje do blaszek. - wydechy - wydruk 3d nr kat. 648766. SPRZEDANE - klapy - uwaga, sprzedaję tylko część zewnętrzną, ruchomą. Wydruk 3d. Cena 10 pln - wnęka uzbrojenia w skrzydle. Mogę sprzedać komplet na jedną stronę, drugą zostawię dla siebie. SPRZEDANE - 3 kółka ogonowe, żywiczne - z zestawu podwozia Eduarda z którego potrzebuję tylko koła. Cena 10 pln. Bez zdjęcia gdyż nie wychodzi zdjęcie z białej żywicy... - pozostałe części plastikowe, w tym prawie pełna kabina (bez elementów potrzebnych w zestawie wydruków Eduarda), pełna wnęka podwozia, podwieszenia oraz niepotrzebne mi elementy przeźroczyste. Ja robięwersję z celownikiem teleskopowym. Cena 15 pln. Mogę sprzedać tylko cześć elementów. Edytowane 16 Marca przez martinello Aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca Hej, skrobnę priv w temacie dodatków do Wildcata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 15 Marca Share Napisano 15 Marca (edytowane) Albo i nie skrobnę bo chyba masz zapchaną skrzynkę w każdym razie chętnie przygarnę: skrzynkozbiornik, komorę uzbrojenia i wydechy Edytowane 15 Marca przez jachud3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 15 Marca Autor Share Napisano 15 Marca (edytowane) Odblokowałem skrzynkę, piszę na priv. Aktualizacja. Edytowane 16 Marca przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca A'propos Wildcata. Poszukuję malowania "A" z zestawu Weekend nr 84193. Samolot 72-F-1. Za komplet kalek oddam coś z mojej oferty, łącznie z maską oraz kompletem kalek do samolotu 41-F-4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca (edytowane) powtórzenie... Edytowane 9 Kwietnia przez martinello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 18 Marca Share Napisano 18 Marca Ja tylko zostawię pozytywną opinię - towar dobrze zabezpieczony i szybko wysłany, polecam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martinello Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia (edytowane) Odświeżenie tematu. Tym razem coś do spitfire w 1/72 1. Model Spitfire VI Italeri. Sprzedany. 2. Żywiczne śmigło Quickbost QB 72370. Nie ruszane, kompletne. W sklepie ok. 25 pln, u mnie za 15 pln. 3 . Rury wydechowe SBS MODEL nr kat. 72009. W sklepie ok. 12 pln u mnie 5 pln. 4 kalkomanie MMD nr D72074A nie ruszane, kompletne. W sklepie ok. 25 pln u mnie - 15 pln. Do cen należy doliczyć koszty wysyłki inpostem. Edytowane Czwartek o 09:16 przez martinello Aktualizacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi