Thalgonis Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Czółko, mało tego nastukali, więc dosyć rzadki pojazd na francuskich drogach - tu: lato 1940. Tym bardziej „rzadki” bo były wykorzystywane przede wszystkim jako wozy łączności (z taką anteną wokół kadłuba). Były dwie wersje, na podwoziu Adlera i podwoziu Mercedesa. Ruchome obrazki niestety tylko dla gierojów, którzy odważą się kliknąć w link poniżej Ruchome obrazki 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 26 Marca Share Napisano 26 Marca Hej! Pytanie mam o jakość plastiku w tym modelu. U mnie był bardzo kruchy. Niektóre elementy były połamane już po pierwszym otwarciu zawartości pudełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thalgonis Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca To chyba miałeś pecha... U mnie było wszystko w całości, plastik normalny, jeżeli tak mogę się wyrazić. Jedyne co wymagało „większej uwagi” to podwozie - producent modelu jakoś to „dziwnie” rozwiązał konstrukcyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Testament68 Napisano 27 Marca Share Napisano 27 Marca Dzięki za odpowiedź. Extra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi