Thalgonis Napisano 25 Marca 2025 Napisano 25 Marca 2025 (edytowane) Czółko, mało tego nastukali, więc dosyć rzadki pojazd na francuskich drogach - tu: lato 1940. Tym bardziej „rzadki” bo były wykorzystywane przede wszystkim jako wozy łączności (z taką anteną wokół kadłuba). Były dwie wersje, na podwoziu Adlera i podwoziu Mercedesa. Edytowane 12 Lipca przez Thalgonis 7 Cytuj
Testament68 Napisano 26 Marca 2025 Napisano 26 Marca 2025 Hej! Pytanie mam o jakość plastiku w tym modelu. U mnie był bardzo kruchy. Niektóre elementy były połamane już po pierwszym otwarciu zawartości pudełka. Cytuj
Thalgonis Napisano 26 Marca 2025 Autor Napisano 26 Marca 2025 To chyba miałeś pecha... U mnie było wszystko w całości, plastik normalny, jeżeli tak mogę się wyrazić. Jedyne co wymagało „większej uwagi” to podwozie - producent modelu jakoś to „dziwnie” rozwiązał konstrukcyjnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi