Deco Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Czy robił ktoś kiedyś ten model Bo dostałem go w prezencie i postanowłem że go kiedyś zrobie!jak dorwe aparat to postaram sie in-boxa wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Pogadaj z Okonkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 25 Sierpnia 2006 Share Napisano 25 Sierpnia 2006 Najlepszy Eagle w 1/48 jaki jest na ryneczku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Świderski Napisano 26 Sierpnia 2006 Share Napisano 26 Sierpnia 2006 Model prawie sam się skleja, piszę "prawie" bo klej trzeba otworzyć. Fotki modelu "prosto z pudła", bez grama szpachli, nie ma dodatkowych elementów do waloryzacji. Kalki się trochę błyszczą, ale jak go sklejałem nie miałem zielonego pojęcia o solach, sido itp pomocnych rzeczach. Malowany pędzlem - nie miałem jeszcze aerografu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deco Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2006 To jest pedzęl wow!sSuper to wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi