Zbyszek Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Rozpocząłem remont King Tigera z Italeri, i tu mam pytanie model powędrował do kreta jednak całą farba nie odeszła i nie wiem za bardzo co zrobić, jeżeli ktoś ma jakąś rade albo pomysł to chętnie poczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ari Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Może spróbuj jej pomóc, np szczotką do zębów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 13 Listopada 2008 Autor Share Napisano 13 Listopada 2008 Zaraz po wyciągnięciu czy można po dłuższym czasie poza słojem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 13 Listopada 2008 Share Napisano 13 Listopada 2008 Rzczej zaraz po wyciągnięciu jak farba jeszcze miękka jest. Inaczej znowu stwardnie. Modelu za długo nie mocz bo plastik robi się kruchy. Po dłuższym czasie polistyren reaguje z tym ługiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi