greatgonzo Napisano 8 Kwietnia Share Napisano 8 Kwietnia (edytowane) Nowy. Pudełko otwierane, części w folii. Wymienię na: - F4U1 Tamiya 1/48 preferowane wersje 1A, 1D, ale może być Birdcage. - P-47 Bubbletop Tamiya 1/48 dowolna wersja. Zerknąłem do sieci i najtańsze oferty P-47 są dychę droższe od tego Hurry'ego. Zatem dopłacę 15 PLN. Korsarze są 45 PLN tańsze, więc te trzy dyszki trzeba by mi dorzucić. Albo sprzedam za 90 PLN. Wysyłka Inpost. Kupujący zamawia przesyłke i podaje mi kod nadania do paczkomatu. Podam gabaryt i wagę paczki. Edytowane 23 Kwietnia przez greatgonzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia Up. Oczko taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia Drobna zmiana w warunkach wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Mogę przywieźć na Babarybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi