greatgonzo Napisano 13 Kwietnia Share Napisano 13 Kwietnia (edytowane) Sprzedam - 85 PLN. Wysyłka Inpost. Kupujący zamawia przesyłkę i podaje mi kod nadania do paczkomatu. Podam gabaryt i wagę paczki. Nowy. Pudełko otwierane, części w folii. Albo wymienię na: - F4U1 Tamiya 1/48 1A, 1D. - P-47 Bubbletop Tamiya 1/48 dowolna wersja. Zerknąłem do sieci i najtańsze oferty P-47 są porównywalne od tego Hurry'ego (nowe, sklepowe). Zatem dopłacę 15 PLN. Korsarz 1:1 Edytowane 27 Maja przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 21 Kwietnia Autor Share Napisano 21 Kwietnia (edytowane) Up. Oczko taniej. Edytowane 21 Kwietnia przez greatgonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 23 Kwietnia Autor Share Napisano 23 Kwietnia Drobna zmiana w warunkach wymiany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 27 Maja Autor Share Napisano 27 Maja Up. Ździebko taniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 5 Czerwca Autor Share Napisano 5 Czerwca Mogę przywieźć na Babarybę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi