Adamo722 Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia (edytowane) Witam Kolejny model z serii Wrzesień 1939. Wg instrukcji z 3 Lekkiej Dywizji https://pl.wikipedia.org/wiki/3_Dywizja_Lekka_(III_Rzesza. Wg moich ustaleń faktycznie Producent wprowadza w błąd malowaniem z Września , ponieważ taka wersja pojazdu została użyta dopiero we Francji w 1940. Edytowane 17 Kwietnia przez Adamo722 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia (edytowane) No nie kolejny model z serii wrzesień 39, tej wersji tam nie było ... Edytowane 16 Kwietnia przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Model robiłeś Um więc nie manipuluj , a na tym co dałeś masz co innego, nie z polski, tyle tylko że wydają jako wrzesień 39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 16 Kwietnia Share Napisano 16 Kwietnia Nazwa pojazdu też nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 Kwietnia Autor Share Napisano 16 Kwietnia (edytowane) Nazwę poprawiłem po prostu literówka. Nie wnikałem w szczegóły zrobiłem wg instrukcji Edytowane 16 Kwietnia przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Kwietnia Autor Share Napisano 17 Kwietnia 14 godzin temu, Evildead napisał: No nie kolejny model z serii wrzesień 39, tej wersji tam nie było ... Faktycznie masz rację z tego co znalazłem we Wrześniu 1939 była wersja A. Ta wersja w takim malowaniu była użyta we Francji w 1940. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi