Adamo722 Napisano Środa o 15:21 Share Napisano Środa o 15:21 (edytowane) Witam Kolejny model z serii Wrzesień 1939. Wg instrukcji z 3 Lekkiej Dywizji https://pl.wikipedia.org/wiki/3_Dywizja_Lekka_(III_Rzesza. Wg moich ustaleń faktycznie Producent wprowadza w błąd malowaniem z Września , ponieważ taka wersja pojazdu została użyta dopiero we Francji w 1940. Edytowane Czwartek o 07:30 przez Adamo722 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Środa o 17:03 Share Napisano Środa o 17:03 (edytowane) No nie kolejny model z serii wrzesień 39, tej wersji tam nie było ... Edytowane Środa o 17:04 przez Evildead Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Środa o 17:15 Autor Share Napisano Środa o 17:15 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evildead Napisano Środa o 17:29 Share Napisano Środa o 17:29 Model robiłeś Um więc nie manipuluj , a na tym co dałeś masz co innego, nie z polski, tyle tylko że wydają jako wrzesień 39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano Środa o 18:05 Share Napisano Środa o 18:05 Nazwa pojazdu też nie teges. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Środa o 18:35 Autor Share Napisano Środa o 18:35 (edytowane) Nazwę poprawiłem po prostu literówka. Nie wnikałem w szczegóły zrobiłem wg instrukcji Edytowane Środa o 18:37 przez Adamo722 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Czwartek o 07:27 Autor Share Napisano Czwartek o 07:27 14 godzin temu, Evildead napisał: No nie kolejny model z serii wrzesień 39, tej wersji tam nie było ... Faktycznie masz rację z tego co znalazłem we Wrześniu 1939 była wersja A. Ta wersja w takim malowaniu była użyta we Francji w 1940. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi