DamianosPL Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Witam przedstawiam wam tym razem Panthere Ausf G z Airfixa w malowaniu Girls und Panzer. Washowałem tylko gąsienice i uzyłem metody suchęgo pędzla. Próbowałem coś z pigmentami ale nie wychodziło mi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja ja bym to pomalował na bardziej piaskowy kolor i zrobił czarnym kontury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja tak też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DamianosPL Napisano 7 Maja Autor Share Napisano 7 Maja (edytowane) W dniu 5.05.2025 o 20:51, Robi napisał: ja bym to pomalował na bardziej piaskowy kolor i zrobił czarnym kontury Dopiero na końcu zauważyłem że kolor coś odbiega od zdjęć. Ale niestety już jest za późno. Powinienem użyć Humbrola 93 Desert Yellow nie wiem co mnie wzięło na ten Middle Stone. Edytowane 7 Maja przez DamianosPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 9 Maja Share Napisano 9 Maja Jak już wklejasz zdjęcie referencyjne to znaczy, że na czymś się wzorujesz. O kolorze już wcześniej było ale jeszcze zauważ jak bardzo zarysowane są w tej kreskówce linie podziału. Wash w stylu panl liner do Twoich modeli jest bardzo wskazany i powinien być bardzo wyrazisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja W dniu 7.05.2025 o 16:41, DamianosPL napisał: Dopiero na końcu zauważyłem że kolor coś odbiega od zdjęć. Ale niestety już jest za późno. Powinienem użyć Humbrola 93 Desert Yellow nie wiem co mnie wzięło na ten Middle Stone. O, ten kolor idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi